DOMENIKO MESINA: Tražim da sudije pokažu karakter, srpski narod to ima!
Progovorio o radu u Srbiji!
NA DOMAĆIM TERENIMA NIŠTA NOVO: Sudije OPET zavrnule slavinu - SUSPENZIJE i KAZNE na sve strane!
Vikend u regionalnom fudbalu pretvorio se u pravi disciplinski zemljotres i ovo je nažalost slika koju ne gledamo prvi put...
HITNO SAOPŠTENJE: Olimpijakos besan pred Partizan!
Traže smenu sudije zbog pristrasnosti!
SKANDAL U PLS DOBIJA SVOJ EPILOG: Krivična prijava zbog sudijskih odluka - traži se ponavljanje meča!
Nastavljaju se turbulencije na domaćoj fudbalskoj sceni...
ISPLIVAO JE DOKAZNI MATERIJAL: Da li je prvoligaš oštećen u ovim situacijama?! (VIDEO)
Dva video snimka su objavljena.
TRENER KAMIONDŽIJA ZA SPORTISSIMO NAKON KRAĐE PROTIV VOŽDOVCA: "Bilo mi je teško kada sam pogledao moje igrače u svlačionici" (VIDEO)
Trener FAP-a, Darko Rakočević, o kontroverznoj situaciji koja je potresla Priboj...
POTVRĐENO PISANJE SPORTISSIMA: FAP razmatra povlačenje iz Prve lige Srbije - penali KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU!
Nakon što je Sportissimo pisao o burnim reakcijama iz Priboja posle meča FAP - Voždovac, situacija je dobila i zvaničnu potvrdu...
SUDIJE SUSPENDOVANE ZBOG KLAĐENJA! Uplaćivali su ogroman novac, a sudili su elitni rang
Skandal je nevijđenih razmera.
BIZARNO: Sudija nije mogao da nastavi meč u Premijer ligi!
Povredio se sudija.
GROBARI GA NE PAMTE PO DOBROM: Evo ko sudi na meču Partizana i Pariza u Evroligi!
Važan meč za crno-bele.
SUDIJA U ČUDU, IGRAČI U ŠOKU: Nepozvani gost je oduzeo sudiji zastavicu - usledila je jurnjava po celom terenu! (FOTO-GALERIJA)
Situacija koja se ne viđa često..